Joitakin saarnojani parin vuosikymmenen takaa

Edelleenkin soivat mielessäni nuo monet puheet ja opetukset seurakunnissa ja erilaisissa seminaareissa ja raamattukouluissa, jotka pidin pari vuosikymmentä sitten. Ajat ovat muuttuneet, itsekin olen muuttunut ja tänään muuttaisin myös monia painotuksiani ja puhumiseni koko tapaa.

Yhtä kaikki, laitan tähän joitakin linkkejä puheista, joiden kyllä sisältönsä puolesta soisin tulevan käytäntöön tänäkin päivänä.

Jano – saarna Pyhän Hengen voiman ja Herran rakkauden kohtaamiseksi (Helsingin Saalemseurakunta 18. 4. 1996)

Jumalan aivoitus – saarna sovituksen suuruudesta ja armon riittävyydestä (Helsingin Saalemseurakunta 12. 5. 1996) *suositeltu*

Ilmestyskirja Nyt! 1-6 Perusteelliset avaimet Ilmestyskirjaan, 6 0saa (Kunkin osan voi kuunnella myös omana kokonaisuutenaan, Risteyspaikka-Seurakunta kevät 2000)

Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi(Helsingin Saalemseurakunta 11.2. 1996)

 

Tietoa kirjoittajasta

veccio

Olen helsinkiläinen kolmen aikuisen pojan isä ja nyt jo isoisä. Elämäni Jeesuksen kanssa alkoi suunnilleen samoihin aikoihin kuin vaimonikin kanssa, eli 70-luvun puolivälissä. Olen myös toipuva huumeaddikti ja elän puhtaana päivän kerrallaan Jumalan armosta. Päivitän blogissani uskovaisen ukon juttuja matkan varrelta, josko joku lukijani saisi rohkaisua ja samaistumispintaa omaan elämäänsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *